Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Hmyz na talíři

David Švejnoha
Cena v prodejně: 348 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-35
313

U dodavatele

poslední kusy na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí út 21.5 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání st 22.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAút 21.5

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčst 22.5
Balíkovna79 Kčst 22.5
Zásilkovna69 Kčst 22.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčst 22.5
Zásilkovna SK95 Kččt 23.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčút 21.5
WEDO doručení na adresu65 Kčst 22.5
Zásilkovna - domů99 Kčst 22.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčst 22.5
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 23.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Hmyz na talíři je velmi specifická kuchařka. Pravděpodobně tak specifická, že jste druhou takovou nikdy v ruce nedrželi. Je plná úžasných, chutných a veskrze zdravých receptů. S hmyzem. Najdete v ní receptury předkrmů, polévek, hlavních jídel, dezertů a ostatních kulinářských lahůdek, které samozřejmě můžete připravit i bez „nohatých“ doplňků, ale uznejte, že by to byla škoda. Alespoň si je čas od času do nějakého receptu přisypejte. Budete určitě příjemně překvapeni…

Pojem entomofágie se od přelomu století rozšířil do povědomí mnoha lidí, zájem o recepty a konzumaci hmyzu neustále roste a přání potenciálních konzumentů hmyzu vyústilo v sepsání kuchařky Hmyz na talíři. Najdete v ní odpovědi na otázky, proč jíme hmyz, trochu teorie o tom, jak pracuje lidské tělo, povídání o hmyzu, provedeme vás cestou kolem světa a dozvíte se také, jak hmyz připravovat k vaření.

EAN9788074629150
ISBN978-80-7462-915-0
Rozměry205 x 205 x 18 mm
Hmotnost551
Datum vydání01. 11. 2015
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:160
Nakladatelství:Jota
Jazyk:česky