Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
Hmyz na talíři
David Švejnohaposlední kusy na objednávku.
K vyzvednutí po 29.4 13:00
od 59 Kč, dodání út 30.4
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | po 29.4 | |
Výdejní místa | ||
WEDO Pobočky, AlzaBox | 59 Kč | út 30.4 |
Balíkovna | 79 Kč | út 30.4 |
Zásilkovna | 69 Kč | út 30.4 |
Česká pošta - Balík Na poštu | 99 Kč | út 30.4 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | čt 2.5 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | po 29.4 |
WEDO doručení na adresu | 65 Kč | út 30.4 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | út 30.4 |
Česká pošta - Balík Do ruky | 119 Kč | út 30.4 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | čt 2.5 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Hmyz na talíři je velmi specifická kuchařka. Pravděpodobně tak specifická, že jste druhou takovou nikdy v ruce nedrželi. Je plná úžasných, chutných a veskrze zdravých receptů. S hmyzem. Najdete v ní receptury předkrmů, polévek, hlavních jídel, dezertů a ostatních kulinářských lahůdek, které samozřejmě můžete připravit i bez „nohatých“ doplňků, ale uznejte, že by to byla škoda. Alespoň si je čas od času do nějakého receptu přisypejte. Budete určitě příjemně překvapeni…
Pojem entomofágie se od přelomu století rozšířil do povědomí mnoha lidí, zájem o recepty a konzumaci hmyzu neustále roste a přání potenciálních konzumentů hmyzu vyústilo v sepsání kuchařky Hmyz na talíři. Najdete v ní odpovědi na otázky, proč jíme hmyz, trochu teorie o tom, jak pracuje lidské tělo, povídání o hmyzu, provedeme vás cestou kolem světa a dozvíte se také, jak hmyz připravovat k vaření.
EAN | 9788074629150 |
---|---|
ISBN | 978-80-7462-915-0 |
Rozměry | 205 x 205 x 18 mm |
Hmotnost | 551 |
Datum vydání | 01. 11. 2015 |
Vazba | brožovaná vazba |
Počet stran: | 160 |
Nakladatelství: | Jota |
Jazyk: | česky |
© 2024 Knihkupectví Daniela