Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Hmyz na talíři

David Švejnoha
Cena v prodejně: 348 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-35
313

U dodavatele

poslední kusy na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí zítra 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání po 29.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpo 29.4
Balíkovna79 Kčpo 29.4
Zásilkovna69 Kčpo 29.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpo 29.4
Zásilkovna SK95 Kčút 30.4

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
WEDO doručení na adresu65 Kčpo 29.4
Zásilkovna - domů99 Kčpo 29.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpo 29.4
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 30.4

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Hmyz na talíři je velmi specifická kuchařka. Pravděpodobně tak specifická, že jste druhou takovou nikdy v ruce nedrželi. Je plná úžasných, chutných a veskrze zdravých receptů. S hmyzem. Najdete v ní receptury předkrmů, polévek, hlavních jídel, dezertů a ostatních kulinářských lahůdek, které samozřejmě můžete připravit i bez „nohatých“ doplňků, ale uznejte, že by to byla škoda. Alespoň si je čas od času do nějakého receptu přisypejte. Budete určitě příjemně překvapeni…

Pojem entomofágie se od přelomu století rozšířil do povědomí mnoha lidí, zájem o recepty a konzumaci hmyzu neustále roste a přání potenciálních konzumentů hmyzu vyústilo v sepsání kuchařky Hmyz na talíři. Najdete v ní odpovědi na otázky, proč jíme hmyz, trochu teorie o tom, jak pracuje lidské tělo, povídání o hmyzu, provedeme vás cestou kolem světa a dozvíte se také, jak hmyz připravovat k vaření.

EAN9788074629150
ISBN978-80-7462-915-0
Rozměry205 x 205 x 18 mm
Hmotnost551
Datum vydání01. 11. 2015
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:160
Nakladatelství:Jota
Jazyk:česky