Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Jaroslava Stejskalová
Cena v prodejně: 143 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-12
131

U dodavatele

10-20ks na objednávku.

V prodejně do 3 dnů

K vyzvednutí pá 17.5 13:00

Odesíláme do 3 dnů

od 59 Kč, dodání po 20.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApá 17.5

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpo 20.5
Balíkovna79 Kčpo 20.5
Zásilkovna69 Kčpo 20.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpo 20.5
Zásilkovna SK95 Kčút 21.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpá 17.5
WEDO doručení na adresu65 Kčpo 20.5
Zásilkovna - domů99 Kčpo 20.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpo 20.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 21.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.
EAN9788085970517
Rozměry297 x 200 x 5 mm
Hmotnost268
Datum vydání01. 01. 2006
Vazbapevná vazba
Počet stran:96
Nakladatelství:Idea Servis
Jazyk:česky