Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Nové receptúry a technológia pokrmov

Konrád Kendík

v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Cena v prodejně: 1 648 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-165
1 483

U dodavatele

10-20ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí čt 23.5 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání pá 24.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAčt 23.5

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpá 24.5
Balíkovna79 Kčpá 24.5
Zásilkovna69 Kčpá 24.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpá 24.5
Zásilkovna SK95 Kčpo 27.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kččt 23.5
WEDO doručení na adresu65 Kčpá 24.5
Zásilkovna - domů99 Kčpá 24.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpá 24.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 27.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
EAN9788089350445
ISBN978-80-89350-44-5
Rozměry305 x 220 x 50 mm
Hmotnost2
Datum vydání01. 01. 2012
Vazbapevná vazba
Počet stran:1270
Nakladatelství:Nová práca
Jazyk:slovensky