Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Jihomoravské vaření s vínem

Libor Jan
Cena v prodejně: 199 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-20
179

U dodavatele

40-50ks na objednávku.

V prodejně do 4 dnů

K vyzvednutí pá 10.5 13:00

Odesíláme do 4 dnů

od 59 Kč, dodání po 13.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApá 10.5

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpo 13.5
Balíkovna79 Kčpo 13.5
Zásilkovna69 Kčpo 13.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpo 13.5
Zásilkovna SK95 Kčút 14.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpá 10.5
WEDO doručení na adresu65 Kčpo 13.5
Zásilkovna - domů99 Kčpo 13.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpo 13.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 14.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Jak se to má u vaření s vínem? Skvěle, když umíte víno využít i jinak než jen pro přímou konzumaci ze sklenky. Víno lze používat do marinád, lze jím podlévat nejrůznější masa, ať již dušená či pečená, lze je přidávat do omáček, které pak získají příjemnou návinnou chuť. Autor přináší recepty na jídla tuzemská i zahraniční, kde se víno používá běžně či se jím může pokrm vylepšit překvapivě. Defiluje zde slavný kohoutek na víně vedle dalmatské pašticády, roštěné Eszterházy, staropolské kýty na smetaně, pokrmů z mletých mas i rybích specialit, jako je vánoční losos na šampaňském či jihomoravský kapr v rákosí. Nechybějí ani vstupy do kuchyně francouzské a středověké, ke slovu se dostanou i zabijačkové speciality a pochutiny k vinné degustaci. Recepty jsou často obohaceny o nejrůznější postřehy ze sféry kulturní, historické a geografické a vystihují slovně charakter nabízených jídel. V úvodu nepřijde zkrátka ani historie jihomoravského vinařství, vkusné ilustrace připravil akad. malíř Petr Veselý.
EAN9788087317167
ISBN9788087317167
Datum vydání07. 12. 2012
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:144
Nakladatelství:Vakát
Jazyk:česky