Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Jazyk, srdce, mozek, krev

Martin Pecina
Cena v prodejně: 799 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-80
719

Skladem (5-10ks)

dalších 830-840ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí po 29.4

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání út 30.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 29.4

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 30.4
Balíkovna79 Kčút 30.4
Zásilkovna69 Kčút 30.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčút 30.4
Zásilkovna SK95 Kččt 2.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 29.4
WEDO doručení na adresu65 Kčút 30.4
Zásilkovna - domů99 Kčút 30.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčút 30.4
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 2.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

„Nenosím rondon s vyšitým jménem, nepoužívám espumu, nerad vážím suroviny a nemám v oblibě exklusivní ingredience, přehnané sebevědomí ani těsné slipy. Věcí, jež mám upřímně rád, je naštěstí mnohem více. A právě těm se věnuje kniha, která je upřímnou poctou pokrmům, na nichž jsem vyrostl. Prorostlé maso, vnitřnosti, víno, ovocné pálenky, ořechy, bylinky anebo obyčejný chleba jsou typickými produkty naší země a zároveň i základem mé kuchyně. Nedám dopustit na staromódní vaření v kastrůlku, živočišný tuk, silné omáčky ani vůni uzeného. Rád bych vyzdvihl veskrze prosté, laciné a mnohdy opomíjené ingredience, jež kdysi byly obvyklou součástí tuzemských jídelníčků. Pšenice, kroupy, kopřivy, trnky, rybíz, šneci, morek nebo hovězí oháňka mě naplňují větším vzrušením nežli foie gras s ananasem či osmnáctichodové menu vařené v plastovém kondomu, servírované na břidlici a zahalené v efektních oblacích ze suchého ledu a tekutého dusíku.“

Milostný dopis moravské kuchyni od typografa, grafického designéra a vítěze soutěže MasterChef 2022.

EAN9788024293318
ISBN978-80-242-9331-8
Rozměry301 x 201 x 30 mm
Hmotnost884
Datum vydání18. 10. 2023
Vazbapevná vazba
Počet stran:176
Nakladatelství:Esence
Jazyk:česky