Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni

Pavla Momčilová
Cena v prodejně: 129 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-13
116

U dodavatele

30-40ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí po 13.5 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání út 14.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 13.5

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 14.5
Balíkovna79 Kčút 14.5
Zásilkovna69 Kčút 14.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčút 14.5
Zásilkovna SK95 Kčst 15.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 13.5
WEDO doručení na adresu65 Kčút 14.5
Zásilkovna - domů99 Kčút 14.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčút 14.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 15.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života. Tato brožurka vám nabízí základní informace o obilných zrnech a jejich druzích, o jejich zpracování v moderní české kuchyni a seskupuje spoustu starých i nových receptů na chutná a zároveň zdravá jídla ze špaldy a ječmene.
EAN9788085936445
ISBN80-85936-44-5
Rozměry230 x 160 x 8 mm
Hmotnost230
Datum vydání01. 01. 2003
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:116
Nakladatelství:Medica Publishing
Jazyk:česky