Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Šéfkuchařův deník

Radek Pálka

Příběhy z kuchyní celého světa

Cena v prodejně: 355 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-176
179

U dodavatele

210-220ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí zítra 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání st 22.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčst 22.5
Balíkovna79 Kčst 22.5
Zásilkovna69 Kčst 22.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčst 22.5
Zásilkovna SK95 Kččt 23.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
WEDO doručení na adresu65 Kčst 22.5
Zásilkovna - domů99 Kčst 22.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčst 22.5
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 23.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Milujete dobré jídlo a peprné historky z kuchyní? Potom je pro vás kniha Šéfkuchařův deník. Příběh kluka z malého města, který to dotáhl na gastronomický Olymp. Chutěmi a vůněmi prosycené řádky nahlížejí pod pokličky nejvybranějších specialit a životů lidu kuchařského po širém světě. Kdo chce v této profesi obstát, musí být pracovitý. A od rány. Předpokladem je osvojení si kuchařské mluvy. Chudší na poetiku, zato výstižné s minimem slov… Zajímá vás, co se dělo v kuchyni, když se vařilo pro Václava Havla, prince Charlese nebo Karla Gotta? Nebo jak se vaří v Africe, kde se většina ingrediencí pěstuje na hotelové zahradě? Vyhlášený šéfkuchař Radek Pálka se s námi podělí nejen o své kuchařské vzpomínání, ale i o dvanáct špičkových gastronomických kreací, počínaje lahůdkou jeho dětství – plackami s masem podle jeho mamky – až po pravé italské ossobuco nebo francouzskou cibulačku. Příjemnou četbu – a dobrou chuť!
EAN9788088068693
ISBN978-80-88068-69-3
Rozměry243 x 174 x 23 mm
Hmotnost160
Datum vydání01. 09. 2021
Vazbapevná vazba
Počet stran:304
Nakladatelství:Martin Leschinger-FLÉTNA
Jazyk:česky