položek
s DPH
  • Zobrazit

Technologie přípravy pokrmů 2

čeština Jazyk
0060159Kód:
9788071689522EAN:
80-7168-952-1ISBN:

FORTUNA

Výrobce:
Skladem u dodavatele (dodání 1 - 7 dnů)
145  / ksBěžně s DPH:
131  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 14  / ks (9,7%)
Množství:
ks Hlídat zboží na pokles ceny
Technologie přípravy pokrmů 2

Popis: Technologie přípravy pokrmů 2

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.


KATEGORIE

Mohlo by vás zajímat
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu

Provozovatel: Knihkupectví Daniela, Masarykovo nám. 100, 256 01 Benešov
Telefon: 605 214 340      obchod@knihkupectvidaniela.cz
www.knihkupectvi-daniela.cz
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


JavaScript musí být povolen