Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Chateau Visegrad
Viktor Faktor
Cena v prodejně:
490 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-49 Kč
441 Kč
U dodavatele
20-30ks na objednávku.
V prodejně do 1 dne
K vyzvednutí st 22.5 13:00
Odesíláme do 1 dne
od 59 Kč, dodání čt 23.5
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | st 22.5 | |
Výdejní místa | ||
WEDO Pobočky, AlzaBox | 59 Kč | čt 23.5 |
Balíkovna | 79 Kč | čt 23.5 |
Zásilkovna | 69 Kč | čt 23.5 |
Česká pošta - Balík Na poštu | 99 Kč | čt 23.5 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | pá 24.5 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | st 22.5 |
WEDO doručení na adresu | 65 Kč | čt 23.5 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | čt 23.5 |
Česká pošta - Balík Do ruky | 119 Kč | čt 23.5 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | pá 24.5 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Za léta totality se z hradů a zámků zemí Visegrádu vytratila vysoká gastronomie. V lepších případech v nich vznikly prohlídkové okruhy, kde jen málokdo tušil, co se kdysi podávalo na zaprášeném porcelánu, odděleného od školních zájezdů červenými špagáty. V horším případě se o zámky podělili lidové armády a združstevnění zemědělci.
Chateau Visegrád je výpravná obrazová publikace o čtyřech zámcích, českém Zbirohu, polském Wojanowě, slovenské Belé a maďarském Degenfeldu, na které se vysoká gastronomie po pádu železné opony vrátila. Stalo se tak díky tomu, že se z nich staly luxusní hotely, s věhlasnými kuchaři, díky nim také vzniklo speciální slavnostní pětichodové menu, které pro tuto knihu fotografoval Ondřej Kavan. Autorem literárního zpracování historie jednotlivých zámků dějin vysoké gastronomie i samotných receptů je Viktor Faktor. Výpravné provedení knihy a její vydání jen v angličtině bylo možné také díky nezanedbatelné pomoci Visegrádského fondu.
Chateau Visegrád je výpravná obrazová publikace o čtyřech zámcích, českém Zbirohu, polském Wojanowě, slovenské Belé a maďarském Degenfeldu, na které se vysoká gastronomie po pádu železné opony vrátila. Stalo se tak díky tomu, že se z nich staly luxusní hotely, s věhlasnými kuchaři, díky nim také vzniklo speciální slavnostní pětichodové menu, které pro tuto knihu fotografoval Ondřej Kavan. Autorem literárního zpracování historie jednotlivých zámků dějin vysoké gastronomie i samotných receptů je Viktor Faktor. Výpravné provedení knihy a její vydání jen v angličtině bylo možné také díky nezanedbatelné pomoci Visegrádského fondu.
EAN | 9788090521827 |
---|---|
ISBN | 978-80-905218-2-7 |
Rozměry | 308 x 310 x 15 mm |
Hmotnost | 1 |
Datum vydání | 01. 12. 2014 |
Vazba | pevná vazba |
Počet stran: | 84 |
Nakladatelství: | Columbus |
Jazyk: | anglicky |
Další knihy od autora Viktor Faktor
© 2024 Knihkupectví Daniela