Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

La cucina tradizionale ceca / Tradiční česká kuchyně (italsky)

Viktor Faktor
Cena v prodejně: 399 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-40
359

U dodavatele

poslední kusy na objednávku.

V prodejně do 3 dnů

K vyzvednutí čt 23.5 13:00

Odesíláme do 3 dnů

od 59 Kč, dodání pá 24.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAčt 23.5

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpá 24.5
Balíkovna79 Kčpá 24.5
Zásilkovna69 Kčpá 24.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpá 24.5
Zásilkovna SK95 Kčpo 27.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kččt 23.5
WEDO doručení na adresu65 Kčpá 24.5
Zásilkovna - domů99 Kčpá 24.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpá 24.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 27.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti! Cucinate secondo questo libro pieno di ricette di piatti tipici della Boemia che hanno origine nel passato piu remoto, ma che sono cosi amati da essere preparati ancora oggi. I piatti quotidiani e quelli che si preparano per le feste, come Pasqua e Natale, o in occasione di un banchetto nuziale e altre feste familiari. Alle ricette e stato lasciato il nome originario ceco e sono ravvivate da curiosita culinarie dalla storia ceca e dai nostri tempi! Non vengono dimenticate nemmeno le opinioni di alcuni personaggi famosi che in passato hanno visitato la Boemia – come a loro piaceva la cucina ceca e cosa pensavano delle usanze gastronomiche ceche! L’autore del libro – Viktor Faktor – e un esperto di cucina ceca e internazionale. Ha pubblicato gia una decina di libri di cucina. Allo stesso tempo, e uno scrittore, un viaggiatore e un traduttore di letteratura storica e filosofica. Le illustrazioni, che danno al libro un aspetto umoristico e un simpatico alleggerimento, sono ad opera di Jiří Votruba – un popolare artista ceco il cui lavoro puo essere ammirato quasi „in ogni angolo“ soprattutto dai visitatori stranieri della Repubblica Ceca. I piatti di questo libro sono stati fotografati e preparati da dei specialisti cechi di spicco – il fotografo Karel Poláček e la food stylist Blanka Poláčková. Il libro viene raccomandato dall’associazione dei cuochi e dei pasticceri della Repubblica Ceca.
EAN9788072521807
ISBN978-80-7252-180-7
Rozměry250 x 171 x 11 mm
Hmotnost468
Datum vydání01. 02. 2010
Vazbapevná vazba
Počet stran:100
Nakladatelství:Práh
Jazyk:italsky